Wij helpen u graag!

Bel +31 (0) 20 657 5657 of maak een afspraak

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen

Gun uzelf de auto die bij u past. Welk type auto dat is, bepaalt uzelf. Wij adviseren graag bij uw keuze. Houdt er rekening mee dat Griekenland bepaald niet vlak is, dus een krachtige motor kan geen kwaad. Ook raden wij u aan om niet op comfort en kofferbakruimte te bezuinigen bij uw keuze. 

Op de aankomstluchthaven wordt uw huurauto altijd netjes aan u overgedragen en er worden heldere afspraken met u gemaakt over het inleveren. Wij werken alleen met kwaliteitsverhuurders. Ook kunt u onze rondreizen natuurlijk met uw eigen auto maken. 

Als generaal agent van Superfast Ferries en ANEK Lines biedt¬†Polyplan al jarenlang de gunstigste tarieven en voorwaarden voor¬†de oversteek vanuit diverse Italiaanse havensteden naar¬†Igoumen√≠tsa¬†en P√°tra. Beide Griekse havens zijn uitstekende¬†beginpunten¬†voor autorondreizen. Zie daarvoor ook bestemmingen Epirus, Noord-Griekenland en de Peloponnesos. U kunt¬†er ook voor kiezen om de rondreis in Igoumen√≠tsa te beginnen en¬†in P√°tra te be√ęindigen, of andersom. De extra vaarmijlen brengen¬†geen extra ferrykosten met zich mee!