Wij helpen u graag!

Bel +31 (0) 20 657 5657 of maak een afspraak

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen

Zeer kosmopolitisch eiland, nu vooral bewoond door kunstenaars, voornamelijk schilders, schrijvers en dichters. Zowel vanuit zee, als in omgekeerde richting vanaf de heuvel biedt het als een amfitheater tegen de berg gebouwde haventje een prachtig gezicht.

Het eiland en vooral de haven met de jachten van vele nationaliteiten is voornamelijk populair bij dagtoeristen. De moeite waard is een wandeling naar het vissersdorpje Mandraki en de klim naar de hoogste top van dit Saronische eiland, met het klooster van de profeet Elias. Het kleine eiland is autovrij.

Eilandhoppen in stijl

Op basis van onze ervaring en de feedback van enthousiaste klanten hebben wij ter inspiratie een aantal voorbeeldreizen van eilandhoppen voor u uitgestippeld, ingedeeld naar eilandengroepen. Deze geven u een idee van de vele mogelijkheden. Elke reis is uit te breiden met bijvoorbeeld met een bezoek aan Hydra of andere eilanden binnen de Griekse eilandengroep Argo-Saronische eilanden, in te korten, aan te vullen met bijvoorbeeld een week zeilen of golfen, of af te wisselen met een stedentrip of autoreis – de mogelijkheden zijn praktisch eindeloos.

In Homerus’ heldendicht beleeft Odysseus talloze avonturen tijdens zijn omzwervingen over de Griekse zeeën. Treedt u in zijn voetsporen en kiest u voor een afwisselende reis in stijl langs de Griekse eilanden? Vertel ons uw wensen en wij stippelen uw droomreis uit. Wij organiseren al ruim dertig jaar bijzondere eilandenreizen in Griekenland – een van onze succesformules. Dus trossen los voor uw eigen avontuur, dat wij tot in de puntjes voor u regelen. U hoeft alleen maar te genieten van het Griekse eilandleven.

Accommodaties & hotels in Hydra