Wij helpen u graag!

Bel +31 (0) 20 657 5657 of maak een afspraak

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen
Stel een vraag Vraag uw maatwerkofferte aan

LIGGING: Rustig gelegen in het centrum van Ydra, op 100 meter van de haven. Gasten worden geholpen met koffervervoer tussen haven en hotel.

FACILITEITEN: Het hoofdgebouw dateert van 1796 en is gebouwd door de Russische graaf Orloff. Het is in 1986 verbouwd tot hotel. Bij de restauratie zijn de antieke details van het huis intact gebleven. Negen kamers en suites, twee tuinen en patio’s. Het hotel helpt u graag bij het regelen van boottochten naar de stranden, ezeltochten en andere excursies.

KAMERS: Antiek en moderne faciliteiten in kamers. Alle met airco, satelliet- tv, telefoon, minibar, kluisje en badkamer met bad of douche.

GOED OM TE WETEN: Heerlijke sfeer in het hotel, vriendelijk personeel.

Prijsinformatie

Op dit moment worden alle prijzen voor het nieuwe seizoen ingevoerd. Mocht u al een voorstel willen ontvangen kunt u natuurlijk altijd een aanvraag sturen naar ons.

Prijzen per persoon geldig voor seizoen 2019 (t/m 31/10/19)

Voor alle reizen naar Argo-Saronische eilanden geldt:

U kunt gebruik maken van de lijndienst van Transavia, KLM en Aegean naar Athene. Het is ook mogelijk om vanuit Amsterdam, Eindhoven, Dusseldorf en Brussel naar Athene te vliegen. Vervolgens neemt u de ferry vanuit Piraeus naar de Argo-Saronische Eilanden. De vliegtickets zijn niet inbegrepen in de prijzen. Wij willen u heel het jaar door kunnen laten profiteren van de gunstigste tarieven in de markt op moment van boeken. U profiteert  volop van onze gunstige inkooptarieven en stoelbeschikbaarheid bij diverse luchtvaartmaatschappijen. Alle genoemde prijzen zijn per persoon per nacht (p.p.p.n.) of per persoon per week (p.p.p.w.) in het hotel van uw keuze.

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis op maat!

Prijzen voor deze accommodatie zijn op aanvraag.