Wij helpen u graag!

Bel +31 (0) 20 657 5657 of maak een afspraak

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen

Polyplan adviseert u graag bij het maken van uw restaurant keuze. Van een lokaal trendy restaurant tot sterren restaurant met uitzicht op de Akropolis.

Eten kan in Athene altijd en overal. Van een kleine gyrosstal op straat tot een trendy restaurant met sterren-allure. In Athene komen steeds meer restaurants die zich onderscheiden door creatieve gerechten gebaseerd op de Griekse keuken.

 

Meze eten in Plaka
In de taverna’s in Plaka kunt u lekker traditioneel eten voor weinig geld. Het is daar heel gebruikelijk – en gezellig – om gezamenlijk een scala aan kleine gerechten te bestellen, de meze.

Hotspot Kuzina
Restaurant Kuzina ligt in de wijk Thissio. Dit is dé culinaire hotspot van de Griekse tv-kok Aris Tsanaklidis. Hier eet u pure, bijzondere Griekse gerechten met een moderne twist, alles voor een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Verse vis: Mikrlimano
Bij restaurant Mikrlimano in Piraeus eet u de kraakverse vis voor een nette prijs.

Beachclub Balux café
Balux café in Glyfada is een mooie beachclub in  huiskamersfeer die moderne gerechten serveert. Dineren kan buiten aan het strand, met de voeten in het zand.

Met uitzicht
Wilt u dineren met een prachtig uitzicht, dan raden wij Restaurant Dionysos aan. Hier tafelt u aan de voet van de Akropolis met prachtig uitzicht op de Akropolis.