Wij helpen u graag!

Bel 020-657 5657 of maak een afspraak.

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen

Kilometers lange, brede, witte zandstranden en nog nagenoeg onontdekt in Nederland. Waar vindt u die? Aan de voet van de Berg Olympos, woonplaats van de goden.

Hier aan de Thermaïsche Golf ter hoogte van Katerini, 70 km. onder Thessaloniki. Centraal aan zee liggen de plaatsjes Paralia en Olympic Beach, helemaal toegespitst op een echte strandvakantie.  Hier vandaan zijn een aantal interessante excursies te maken o.a.: De Berg Olympos, het unieke museum van Vergina, en de grote stad Thessaloniki.

Autorondreis: Uw wens is ons vertrekpunt

Hoe uw autorondreis er ook uitziet: wij adviseren u over welke plaatsen geschikt zijn om langer te verblijven, afhankelijk van uw geplande reisduur. Als u graag Olympus Riviera wilt bezoeken, dan kan dat zeker! U ontvangt voor vertrek onze gedetailleerde routebeschrijving, suggesties voor excursies (ook voor de jongere reisgenoten), wetenswaardigheden en benodigde contactgegevens. U heeft een brede keuze uit nieuwe huurauto’s en busjes, desgewenst met chauffeur en privé-gids. Uniek is dat u uw auto op uw eindbestemming kunt inleveren. U hoeft dus geen ‘rondje’ te rijden, maar dat kan natuurlijk wel als u een speciale route voor ogen heeft. Combineer uw autorondreis bijvoorbeeld met een citytrip of ga eilandhoppen.

Onze autorondreizen naar Centraal Griekenland behoren tot de paradepaardjes van Polyplan Reizen. Dit gebied nodigt uit tot ontdekkingstochten per auto. De wegen zijn veelal rustig en goed, de routes die wij voor u uitstippelen adembenemend mooi. Dankzij onze maatwerk-aanpak kunnen wij elke reis voor u samenstellen, dus een bezoek aan Olympus Riviera kunnen we hier prima inpassen. U bepaalt het tempo. Wilt u veel zien en een grote afstand afleggen? Of ergens langer verblijven, een strandweek op een eiland of een citytrip eraan koppelen? Welke variant u ook bedenkt: Polyplan regelt het voor u.

Accommodaties & hotels in Olympus Riviera