Wij helpen u graag!

Bel 020-657 5657 of maak een afspraak.

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen
Stel een vraag Vraag uw maatwerkofferte aan

Ligging; Op 80 kilometer afstand van de stad en luchthaven van Thessaloníki, aan de voet van de legendarische berg Olympus vindt u het Dion Palace Resort & Spa. Deze accommodatie is gesitueerd in prachtige tuinen en een zeer rustige omgeving.

Faciliteiten; 4 zwembaden, waarvan 1 een apart kinderbad. De zwembaden zijn uitgerust met parasols en ligbedjes. Op het strand zijn er mogelijkheden tot watersport bij een lokaal bedrijf. Daarnaast worden er van april tot en met oktober verschillende activiteiten gedurende de dag en in de avond georganiseerd.

Accommodatie; De kamers zijn voorzien van alle luxe faciliteiten. Alle kamers beschikken over een balkon of een terras en kijken uit over de zee, de tuin of de berg Olympus.

Bijzonderheden; Goed gelegen om de verschillende bezienswaardigheden van Centraal Griekenland te ontdekken.

Prijsinformatie

Voor alle reizen naar centraal Griekenland geldt:

U kunt gebruik maken van de lijndiensten van Transavia, KLM en Aegean. Het is mogelijk om vanuit Amsterdam, Eindhoven, Düsseldorf en Brussel naar Athene te vliegen. U kunt ook gebruik maken van de wekelijkse charter van Transavia rechtstreeks naar Preveza. De vliegtickets zijn niet inbegrepen in de prijzen. Wij willen u heel het jaar door kunnen laten profiteren van de gunstigste tarieven in de markt op moment van boeken. U profiteert  volop van onze gunstige inkooptarieven en stoelbeschikbaarheid bij diverse luchtvaartmaatschappijen. Alle genoemde prijzen zijn per persoon per nacht (p.p.p.n.) of per persoon per week (p.p.p.w.) in de accommodatie van uw keuze, op basis van logies of logies & ontbijt.

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis op maat!

Prijzen voor deze accommodatie zijn op aanvraag.