Wij helpen u graag!

Bel +31 (0) 20 657 5657 of maak een afspraak

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen
Stel een vraag Vraag uw maatwerkofferte aan

LIGGING: In het centrum van het gezellige dorpje Bats√≠, op slechts 20 meter¬†van het strand en 500 meter van de nieuwe jachthaven. Uitzicht over¬†het naastgelegen eiland K√©a en de Ege√Įsche Zee. Ongeveer 6 kilometer van¬†de haven van G√°vrio en op 4 kilometer van het Chr√≠si Ammosstrand.

FACILITEITEN: Hoofdgebouw heeft architectonische elementen uit de negentiende eeuw. Het hotel biedt een warme gastvrijheid, die gecombineerd wordt met bescheiden luxe. De binnenplaats van het hotel is omgeven door bomen en geurige bloemen. Het hotel beschikt over een receptie, restaurant en bar.

KAMERS: Suites met ruime veranda’s en uitzicht op zee. Ingericht in aardetinten. Slaapkamer, moderne badkamer en een aparte woonkamer met een, tv, cd-speler, gratis wifi en airco.

GOED OM TE WETEN: Tot het hotel behoort ook het Krinos Art café met diverse culturele evenementen, wijnproeverijen en gastronomische lekkernijen.

Prijsinformatie

Op dit moment worden alle prijzen voor het nieuwe seizoen ingevoerd. Mocht u al een voorstel willen ontvangen kunt u natuurlijk altijd een aanvraag sturen naar ons.

Prijzen per persoon geldig voor seizoen 2019 (t/m 31/10/19)

Voor alle reizen naar de Cycladen geldt:

U kunt gebruik maken van de lijndienst van Transavia, KLM en Aegean naar Athene. Het is ook mogelijk om vanuit Amsterdam, Eindhoven, D√ľsseldorf en Brussel naar Athene te vliegen. Vervolgens vaart u met de ferry vanuit Piraeus naar de Cycladen. Verder kunt u tevens met de wekelijkse charter van transavia.com rechtstreeks naar Mykonos (ma) of Santorini (ma/vr). De vliegtickets zijn niet inbegrepen in de prijzen. Wij willen u heel het jaar door kunnen laten profiteren van de gunstigste tarieven in de markt op moment van boeken. U profiteert¬† volop van onze gunstige inkooptarieven en stoelbeschikbaarheid bij diverse luchtvaartmaatschappijen. Alle genoemde prijzen zijn per persoon per nacht (p.p.p.n.) of per persoon per week (p.p.p.w.) in het hotel van uw keuze, op basis van logies of logies & ontbijt.

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis op maat!

Prijzen voor deze accommodatie zijn op aanvraag.