Wij helpen u graag!

Bel +31 (0) 20 657 5657 of maak een afspraak

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen
Stel een vraag Vraag uw maatwerkofferte aan

LIGGING: Dit boutique hotel ligt in Thíra op het hoogste punt van de caldera, gebouwd in traditionele koepelstijl. Met een adembenemend uitzicht
over de vulkaan, zee en omliggende kleine eilandjes.

FACILITEITEN: Heliotopos beschikt over een buitenzwembad met terras. Op de binnenplaats kunt u de dag goed beginnen met een ontbijtbuffet van diverse huisgemaakte specialiteiten zoals het versgebakken brood. Een ander kenmerk van het hotel is de grot, gebouwd in de lava van de vulkaan. Het biedt een unieke ambiance, evenals een inspirerende omgeving voor kleine vergaderingen, conferenties of bruiloft.

KAMERS: Het hotel telt 48 kamers. Elke suite en studio is met aandacht voor privacy gebouwd, heeft zijn eigen verschillende en unieke stijl en is individueel ingericht met originele schilderijen, borduurwerk en kunstobjecten. Daarnaast hebben de kamers airconditioning en beschikken ze over een kitchenette, satelliet tv, cd-speler en kluisje. Wifi is gratis beschikbaar in de openbare ruimtes van het hotel.

GOED OM TE WETEN: Zeer geschikt voor een intieme bruiloft.

Prijsinformatie

Op dit moment worden alle prijzen voor het nieuwe seizoen ingevoerd. Mocht u al een voorstel willen ontvangen kunt u natuurlijk altijd een aanvraag sturen naar ons.

Prijzen per persoon geldig voor seizoen 2019 (t/m 31/10/19)

Voor alle reizen naar de Cycladen geldt:

U kunt gebruik maken van de lijndienst van Transavia, KLM en Aegean naar Athene. Het is ook mogelijk om vanuit Amsterdam, Eindhoven, D√ľsseldorf en Brussel naar Athene te vliegen. Vervolgens vaart u met de ferry vanuit Piraeus naar de Cycladen. Verder kunt u tevens met de wekelijkse charter van transavia.com rechtstreeks naar Mykonos (ma) of Santorini (ma/vr). De vliegtickets zijn niet inbegrepen in de prijzen. Wij willen u heel het jaar door kunnen laten profiteren van de gunstigste tarieven in de markt op moment van boeken. U profiteert¬† volop van onze gunstige inkooptarieven en stoelbeschikbaarheid bij diverse luchtvaartmaatschappijen. Alle genoemde prijzen zijn per persoon per nacht (p.p.p.n.) of per persoon per week (p.p.p.w.) in het hotel van uw keuze, op basis van logies of logies & ontbijt.

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis op maat!

Prijzen voor deze accommodatie zijn op aanvraag.