Wij helpen u graag!

Bel 020-657 5657 of maak een afspraak.

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen
Stel een vraag Vraag uw maatwerkofferte aan

LIGGING: In het hart van de middeleeuwse stad van Rhodos ligt het romantischeĀ Avalon Boutique hotel met op loopafstand de oude ingang van
de stad met de bijzondere fontein. Het antieke pand is met oog voor detailĀ en met behoud van originele details verbouwd en voorzien van moderneĀ faciliteiten.

FACILITEITEN: De mooie tuinen en de binnenplaats van hetĀ hotel zijn een prachtig decor voor een romantisch kopje koffie een lekkerĀ drankje of een unieke culinaire ervaring.

KAMERS: De elegant ingerichteĀ kamers hebben moderne voorzieningen zoals minibar, airco, balkon enĀ badkamer met jacuzzi.

GOED OM TE WETEN: Perfecte locatie om het oudeĀ centrum van Rhodos te bezoeken.

Prijsinformatie

Voor alle reizen naar de Dodekanesos geldt:

U kunt gebruik maken van de charter van Transavia rechtstreeks naar Rhodos & Kos. De vliegtickets zijn niet inbegrepen in de prijzen. Wij willen u heel het jaar door kunnen laten profiteren van de gunstigste tarieven in de markt op moment van boeken. U profiteertĀ  volop van onze gunstige inkooptarieven en stoelbeschikbaarheid bij diverse luchtvaartmaatschappijen. Alle genoemde prijzen zijn per persoon per nacht (p.p.p.n.) of per persoon per week (p.p.p.w.) in het hotel van uw keuze, op basis van logies of logies & ontbijt.

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis op maat!Ā 

Prijzen voor deze accommodatie zijn op aanvraag.Ā