Wij helpen u graag!

Bel 020-657 5657 of maak een afspraak.

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen

De stad Rhodos bestaat uit twee delen; de uitgestrekte oude stad, binnen de muren van de zeer goed bewaard gebleven burcht van de Johannieter ridderorde en het nieuwere gedeelte aan de haven. Alles bij elkaar een middelgrote gezellige stad met een geheel eigen sfeer en alles wat een verwende toerist te wensen heeft. Ook Rhodos maakte al vroeg kennis met het toerisme. Eerst nog in de diverse stadshotels en later in de hotels, die werden opgetrokken langs de westkust van het eiland, hoewel hier nauwelijks stranden lagen. Eerst veel later verhuisde een gedeelte van het toerisme naar de uitgestrekte zandstranden aan de oostkust en werden ook daar in snel tempo veel hotels bijgebouwd.

Rhodos biedt een aantal aantrekkelijke excursie mogelijkheden. Op de eerste plaats de Akropolis van Lindos en het daaronder gelegen plaatsje. Ook zijn excursies per boot erg in trek, waaronder een boottocht naar Marmaris in Turkije. Kortom Rhodos Is een ideale bestemming voor een rustige ontspannen vakantie.

Eilandhoppen in stijl

Op basis van onze ervaring en de feedback van enthousiaste klanten hebben wij ter inspiratie een aantal voorbeeldreizen van eilandhoppen voor u uitgestippeld, ingedeeld naar eilandengroepen. Deze geven u een idee van de vele mogelijkheden. Elke reis is uit te breiden met bijvoorbeeld met een bezoek aan Rhodos of andere eilanden binnen de Griekse eilandengroep Dodekanesos, in te korten, aan te vullen met bijvoorbeeld een week zeilen of golfen, of af te wisselen met een stedentrip of autoreis – de mogelijkheden zijn praktisch eindeloos.

In Homerus’ heldendicht beleeft Odysseus talloze avonturen tijdens zijn omzwervingen over de Griekse zeeën. Treedt u in zijn voetsporen en kiest u voor een afwisselende reis in stijl langs de Griekse eilanden? Vertel ons uw wensen en wij stippelen uw droomreis uit. Wij organiseren al ruim dertig jaar bijzondere eilandenreizen in Griekenland – een van onze succesformules. Dus trossen los voor uw eigen avontuur, dat wij tot in de puntjes voor u regelen. U hoeft alleen maar te genieten van het Griekse eilandleven.

Accommodaties & hotels in Rhodos