Wij helpen u graag!

Bel 020-657 5657 of maak een afspraak.

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen
Stel een vraag Vraag uw maatwerkofferte aan

LIGGING: In het dorpje Líndos, halverwege zuidoostkust, 45 kilometer van hoofdstad en vliegveld. Onder de Akropolis van Líndos en 15 minuten lopen van het prachtige zandstrand. Een tweede kleiner zandstrand ligt 100 meter daarnaast.

FACILITEITEN: Receptie met gezellige lounge, Garden café en à la carte restaurant in een in middeleeuwse stijl gebouwde tent met uitzicht op de
baai van LĂ­ndos.

KAMERS: 12 suites, alle met eigen karakter, waarbij rekening is gehouden met de natuurlijke omgeving en culturele invloeden van het oude
dorp. Alle met satelliet-tv, telefoon, internetaansluiting, airco, minibar, kluisje en fraai gemeubileerd terras. Marmeren badkamer met douche, haardroger, toilet, badjes en badslippers.

GOED OM TE WETEN: Het hotel maakt deel uit van het oorspronkelijke dorp. Romantische en intieme sfeer. ’s Avonds worden er kaarsen aangestoken. Het hotel behoort bij Small Luxury Hotels of the World.

Prijsinformatie

Voor alle reizen naar de Dodekanesos geldt:

U kunt gebruik maken van de charter van Transavia rechtstreeks naar Rhodos & Kos. De vliegtickets zijn niet inbegrepen in de prijzen. Wij willen u heel het jaar door kunnen laten profiteren van de gunstigste tarieven in de markt op moment van boeken. U profiteert  volop van onze gunstige inkooptarieven en stoelbeschikbaarheid bij diverse luchtvaartmaatschappijen. Alle genoemde prijzen zijn per persoon per nacht (p.p.p.n.) of per persoon per week (p.p.p.w.) in het hotel van uw keuze, op basis van logies of logies & ontbijt.

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis op maat! 

Prijzen voor deze accommodatie zijn op aanvraag.