Wij helpen u graag!

Bel +31 (0) 20 657 5657 of maak een afspraak

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen
Stel een vraag Vraag uw maatwerkofferte aan

Ligging; Het schilderachtige Ano Pedina is een van de 46 nog bewoonde dorpen in Zagoria en ligt op een hoogte van ca. 1000 meter, 35 kilometer ten noorden van Ioanina. Het hotel is gevestigd in een herenhuis, gebouwd in 1850 als dokterswoning, dat later dienst deed als meisjesschool.

Faciliteiten; Na een vijf jaar durende restauratie waarbij het originele karakter, kleur en de prachtige plafonds werden behouden, werd in 2005 het gebouw heropend als Hotel Porfyron (Grieks voor purper, de kleur van het huis).

Accommodatie; Acht kamers, vier op de begane grond en vier op de eerste verdieping. Allen met uitzicht op de tuin, het dorp, de natuur en de omliggende bergen. Geen twee kamers zijn gelijk en in plaats van kamernummers gebruikt men namen van bergtoppen in Griekenland.

Goed om te weten; Herman den Blijker kwam met zijn tv-programma 'Herrie in het Hotel' naar Porfyron. Het hotel eeft een uitgebreid workshopprogramma.

Prijsinformatie

Op dit moment worden alle prijzen voor het nieuwe seizoen ingevoerd. Mocht u al een voorstel willen ontvangen kunt u natuurlijk altijd een aanvraag sturen naar ons.

Prijzen per persoon geldig voor seizoen 2019 (t/m 31/10/19)

Voor alle reizen naar Epirus geldt:

U kunt gebruik maken van de wekelijkse charter van Transavia rechtstreeks naar Preveza op dinsdag en zaterdag. De vliegtickets zijn niet inbegrepen in de prijzen. Wij willen u heel het jaar door kunnen laten profiteren van de gunstigste tarieven in de markt op moment van boeken. U profiteert  volop van onze gunstige inkooptarieven en stoelbeschikbaarheid bij diverse luchtvaartmaatschappijen. Alle genoemde prijzen zijn per persoon per nacht (p.p.p.n.) of per persoon per week (p.p.p.w.) in de accommodatie van uw keuze, op basis van logies of logies & ontbijt. 

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis op maat!

Prijzen voor deze accommodatie zijn op aanvraag.