Wij helpen u graag!

Bel 020-657 5657 of maak een afspraak.

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen

Samen met het vlakbij gelegen Mikro Papingo behoren deze plaatsjes tot de oudste van de streek. Ouderdom is hier echter betrekkelijk, omdat alle dorpjes oud of nieuw met dezelfde leisteen werden gebouwd. Zowel de daken als de muren van de huizen en zelfs de straten werden van dezelfde grauwe steen gemaakt, zodat ze nauwelijks afsteken tegen de bergen op de achtergrond. 

Ondanks de populariteit van het plaatsje bij toeristen heerst hier een ontspannen sfeer. Megalo Papingo is startpunt voor een van de meest spectaculaire tochten in de Zagoria. De wandeltocht door de Vikos kloof. Overdag zijn Mikro- en Megalo Papingo drukker door dagtoerismede, ’s avonds echter is het heerlijk rustig en kan men genieten van de lokale specialiteiten in één van de taverna’s. 

Via het hotel kunt u allerlei lokale excursies boeken, waarvoor men wordt opgehaald en teruggebracht naar het hotel.

Autorondreis: Uw wens is ons vertrekpunt

Hoe uw autorondreis er ook uitziet: wij adviseren u over welke plaatsen geschikt zijn om langer te verblijven, afhankelijk van uw geplande reisduur. Als u graag Megálo Pápingo wilt bezoeken, dan kan dat zeker! U ontvangt voor vertrek onze gedetailleerde routebeschrijving, suggesties voor excursies (ook voor de jongere reisgenoten), wetenswaardigheden en benodigde contactgegevens. U heeft een brede keuze uit nieuwe huurauto’s en busjes, desgewenst met chauffeur en privé-gids. Uniek is dat u uw auto op uw eindbestemming kunt inleveren. U hoeft dus geen ‘rondje’ te rijden, maar dat kan natuurlijk wel als u een speciale route voor ogen heeft. Combineer uw autorondreis bijvoorbeeld met een citytrip of ga eilandhoppen.

Onze autorondreizen naar Natuurgebied Zagoria behoren tot de paradepaardjes van Polyplan Reizen. Dit gebied nodigt uit tot ontdekkingstochten per auto. De wegen zijn veelal rustig en goed, de routes die wij voor u uitstippelen adembenemend mooi. Dankzij onze maatwerk-aanpak kunnen wij elke reis voor u samenstellen, dus een bezoek aan Megálo Pápingo kunnen we hier prima inpassen. U bepaalt het tempo. Wilt u veel zien en een grote afstand afleggen? Of ergens langer verblijven, een strandweek op een eiland of een citytrip eraan koppelen? Welke variant u ook bedenkt: Polyplan regelt het voor u.

Accommodaties & hotels in Megálo Pápingo