Wij helpen u graag!

Bel +31 (0) 20 657 5657 of maak een afspraak

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen
Stel een vraag Vraag uw maatwerkofferte aan

Ligging; Gelegen in het prachtige natuurgebied Zagoriá, in het kleine dorpje Megálo Pápingo. Omgeven door bossen en gebergte.

Faciliteiten; Astra Inn bestaat uit zes vrijstaande woningen, met uitzicht op de torens van Astraka. Het beschikt over een traditioneel restaurant  waar u kunt genieten van gerechten bereid met streekproducten en huisgemaakte lokale dranken. 

Accommodatie; De huizen beschikken over ruime en comfortabele kamers met stenen muren en houten balken in het plafond. Een gezellige zithoek rond om de open haard, slaapkamer en badkamer met een douche of bad.     

Goed om te weten; Vanuit Astra Inn zijn er vele mogelijkheden om de prachtige omgeving te verkennen, zoals het meer van Drakolimni en de Vikos kloof. Bij het hotel zijn gratis fietsen te leen. 

Prijsinformatie

Op dit moment worden alle prijzen voor het nieuwe seizoen ingevoerd. Mocht u al een voorstel willen ontvangen kunt u natuurlijk altijd een aanvraag sturen naar ons.

Prijzen per persoon geldig voor seizoen 2019 (t/m 31/10/19)

Voor alle reizen naar Epirus geldt:

U kunt gebruik maken van de wekelijkse charter van Transavia rechtstreeks naar Preveza op dinsdag en zaterdag. De vliegtickets zijn niet inbegrepen in de prijzen. Wij willen u heel het jaar door kunnen laten profiteren van de gunstigste tarieven in de markt op moment van boeken. U profiteert  volop van onze gunstige inkooptarieven en stoelbeschikbaarheid bij diverse luchtvaartmaatschappijen. Alle genoemde prijzen zijn per persoon per nacht (p.p.p.n.) of per persoon per week (p.p.p.w.) in de accommodatie van uw keuze, op basis van logies of logies & ontbijt. 

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis op maat!

Prijzen voor deze accommodatie zijn op aanvraag.