Wij helpen u graag!

Bel 020-657 5657 of maak een afspraak.

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen
Stel een vraag Vraag uw maatwerkofferte aan

LIGGING: In een groenrijke omgeving op kleine afstand van de prachtigeĀ stranden van Evia. 5 kilometer verwijderd van de haven van van Stira.

FACILITEITEN:Ā Het hotel beschikt over een eigen restaurant, waar Griekse enĀ internationale gerechten worden geserveerd. Tevens is er 24 uurs receptie,Ā een lounge- en poolbar en buitenzwembad met ligbedden. Bij de bar kuntĀ u genieten van cocktails, drankjes en lichte snacks. Mogelijkheid tot gebruikĀ van Wi-Fi, room service en gratis parking.

KAMERS: Alle kamersĀ zijn voorzien van Kingsize bedden, matrassen gemaakt van natuurlijkeĀ materialen, A/C, minibar, LED-TV en een kluisje. Ruime privĆ© veranda ofĀ balkon en horren in alle deur- en raamopeningen. Badkamer met bad ofĀ douche en haardroger.

GOED OM TE WETEN: Het Griekse ontbijt wordtĀ elke dag vers bereid met lokale producten.

Prijsinformatie

Voor alle reizen naar Evia geldt:

U kunt gebruik maken van de lijndienst van Transavia, KLM en Aegean naar Athene. Het is ook mogelijk om vanuit Amsterdam, Eindhoven, DĆ¼sseldorf en Brussel naar Athene te vliegen. De vliegtickets zijn niet inbegrepen in de prijzen. Wij willen u heel het jaar door kunnen laten profiteren van de gunstigste tarieven in de markt op moment van boeken. U profiteertĀ  volop van onze gunstige inkooptarieven en stoelbeschikbaarheid bij diverse luchtvaartmaatschappijen. Alle genoemde prijzen zijn per persoon per nacht (p.p.p.n.) of per persoon per week (p.p.p.w.) in de accommodatie van uw keuze, op basis van logies of logies & ontbijt.

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis op maat!

Prijzen voor deze accommodatie zijn op aanvraag.Ā