Wij helpen u graag!

Bel 020-657 5657 of maak een afspraak.

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen
Stel een vraag Vraag uw maatwerkofferte aan

LIGGING: Aan de rand van het oude dorp Erétria ligt dit jonge, sfeervolle hotel. Direct aan het strand.

FACILITEITEN: Receptie en lobby. Buffet en à la carte-restaurant met veel lokale producten. Zwembad en kinderbad met ligstoelen en parasols en pool bar. Het hotel is verder voorzien van moderne faciliteiten.

KAMERS: Alle suites zijn ruim opgezet en ingericht met moderne faciliteiten en voorzien van kitchenette en koelkast. Alle kamers hebben een balkon of terras met zeezicht of landzicht. Diverse suitetypen beschikbaar, zoals studio, junior suite en VIP-suite.

GOED OM TE WETEN: Het hotel organiseert veel activiteiten, zoals jeepsafari’s, paardrijden, wandelroutes en fietsen.

Prijsinformatie

Voor alle reizen naar Evia geldt:

U kunt gebruik maken van de lijndienst van Transavia, KLM en Aegean naar Athene. Het is ook mogelijk om vanuit Amsterdam, Eindhoven, Düsseldorf en Brussel naar Athene te vliegen. De vliegtickets zijn niet inbegrepen in de prijzen. Wij willen u heel het jaar door kunnen laten profiteren van de gunstigste tarieven in de markt op moment van boeken. U profiteert  volop van onze gunstige inkooptarieven en stoelbeschikbaarheid bij diverse luchtvaartmaatschappijen. Alle genoemde prijzen zijn per persoon per nacht (p.p.p.n.) of per persoon per week (p.p.p.w.) in de accommodatie van uw keuze, op basis van logies of logies & ontbijt.

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis op maat!

Prijzen voor deze accommodatie zijn op aanvraag.