Wij helpen u graag!

Bel 020-657 5657 of maak een afspraak.

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen
Stel een vraag Vraag uw maatwerkofferte aan

LIGGING: Op korte rijafstand van Evia’s hoofdstad Chalkída, op een van de meest bevoorrechte locaties van het eiland: bij Límni met uitzicht op de Noordelijke Golf van Evia. Límni is een pittoresk havenplaatsje met aristocratenpanden. Een deel van het hotelcomplex was vroeger in gebruik als grondstoffabriek voor de productie van porselein. De schoorsteen (kaminos) en de oude steiger herinneren nog daaraan.

FACILITEITEN: Mooi strand, zwembad met kinderbad, authentiek restaurant met traditionele gerechten, allemaal gemaakt van lokaal geproduceerde, volledig verse producten.

KAMERS: Comfortabel en stijlvol ingerichte suites met uitzicht op de zee en ruim genoeg voor maximaal 4 personen. Kitchenette, badkamer, volledig uitgerust met luxeproducten voor persoonlijke verzorging, kluisje, tv en airco.

GOED OM TE WETEN:
Onaangetast door massatoerisme. De lokale gastvrijheid maakt dit een bijzondere bestemming. Veel wandel-mogelijkheden in de nabije omgeving van het hotel.

Prijsinformatie

Voor alle reizen naar Evia geldt:

U kunt gebruik maken van de lijndienst van Transavia, KLM en Aegean naar Athene. Het is ook mogelijk om vanuit Amsterdam, Eindhoven, Düsseldorf en Brussel naar Athene te vliegen. De vliegtickets zijn niet inbegrepen in de prijzen. Wij willen u heel het jaar door kunnen laten profiteren van de gunstigste tarieven in de markt op moment van boeken. U profiteert  volop van onze gunstige inkooptarieven en stoelbeschikbaarheid bij diverse luchtvaartmaatschappijen. Alle genoemde prijzen zijn per persoon per nacht (p.p.p.n.) of per persoon per week (p.p.p.w.) in de accommodatie van uw keuze, op basis van logies of logies & ontbijt.

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis op maat!

Prijzen voor deze accommodatie zijn op aanvraag.