Wij helpen u graag!

Bel +31 (0) 20 657 5657 of maak een afspraak

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen
Stel een vraag Vraag uw maatwerkofferte aan

LIGGING: In het vissersdorpje Marmári. Op een heuvel met een prachtig uitzicht over zee en het dorp. Gebouwd in de vorm van een amfitheater, op ongeveer 300 meter van het centrum. In de omgeving diverse zandstranden. Deze zijn bereikbaar met de shuttlebus van het hotel, fietsend of
wandelend.

FACILITEITEN: À la carte-restaurant, loungebar en pool bar. Zwembad met ligbedden en parasols. Gratis wifi.

KAMERS: Het hotel beschik in totaal over 104 kamers, waaronder standaardkamers, suites en familiekamers. Alle kamers zijn voorzien van moderne faciliteiten.

GOED OM TE WETEN: De gratis shuttlebus van het hotel maakt het mogelijk om de stranden in de omgeving gemakkelijk te bezoeken en desgewenst parasols mee te nemen.

Prijsinformatie

Op dit moment worden alle prijzen voor het nieuwe seizoen ingevoerd. Mocht u al een voorstel willen ontvangen kunt u natuurlijk altijd een aanvraag sturen naar ons.

Prijzen per persoon geldig voor seizoen 2019 (t/m 31/10/19)

Voor alle reizen naar Evia geldt:

U kunt gebruik maken van de lijndienst van Transavia, KLM en Aegean naar Athene. Het is ook mogelijk om vanuit Amsterdam, Eindhoven, Düsseldorf en Brussel naar Athene te vliegen. De vliegtickets zijn niet inbegrepen in de prijzen. Wij willen u heel het jaar door kunnen laten profiteren van de gunstigste tarieven in de markt op moment van boeken. U profiteert  volop van onze gunstige inkooptarieven en stoelbeschikbaarheid bij diverse luchtvaartmaatschappijen. Alle genoemde prijzen zijn per persoon per nacht (p.p.p.n.) of per persoon per week (p.p.p.w.) in de accommodatie van uw keuze, op basis van logies of logies & ontbijt.

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis op maat!

Prijzen voor deze accommodatie zijn op aanvraag.