Wij helpen u graag!

Bel +31 (0) 20 657 5657 of maak een afspraak

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen
Stel een vraag Vraag uw maatwerkofferte aan

LIGGING: Ten zuiden van Eretria. Gelegen in een mooie tuin met fruitbomen. Via een tunnel onder de doorgaande weg bereikt u het strand op c.a. 150 meter afstand. Strand is afwisselend met zand en kiezels.

FACILITEITEN: Receptie met lobby. Restaurant en bar. Zwembad met ligstoelen en parasols. Privé strand ook voorzien van ligstoelen en parasols. Dagelijks worden er lokale gerechten gemaakt voor de gasten. De algemene ruimtes zijn voorzien van airco.

ACCOMMODATIE: Het hotel beschikt over 80 kamers in het centrale gebouw en 3 units met bungalows. alle kamers zijn voorzien van privé faciliteiten zoals een badkamer met bad en/of douche, airco, TV, balkon met zee- of landzicht. Een aantal kamers hebben een verbindingsdeur voor families. De bungalows zijn ruim, met dezelfde faciliteiten als de kamers en groot genoeg voor families met kinderen.

GOED OM TE WETEN: Het hotel is zeer geschikt voor families met kinderen.

Prijsinformatie

Op dit moment worden alle prijzen voor het nieuwe seizoen ingevoerd. Mocht u al een voorstel willen ontvangen kunt u natuurlijk altijd een aanvraag sturen naar ons.

Prijzen per persoon geldig voor seizoen 2019 (t/m 31/10/19)

Voor alle reizen naar Evia geldt:

U kunt gebruik maken van de lijndienst van Transavia, KLM en Aegean naar Athene. Het is ook mogelijk om vanuit Amsterdam, Eindhoven, Düsseldorf en Brussel naar Athene te vliegen. De vliegtickets zijn niet inbegrepen in de prijzen. Wij willen u heel het jaar door kunnen laten profiteren van de gunstigste tarieven in de markt op moment van boeken. U profiteert  volop van onze gunstige inkooptarieven en stoelbeschikbaarheid bij diverse luchtvaartmaatschappijen. Alle genoemde prijzen zijn per persoon per nacht (p.p.p.n.) of per persoon per week (p.p.p.w.) in de accommodatie van uw keuze, op basis van logies of logies & ontbijt.

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis op maat!

Prijzen voor deze accommodatie zijn op aanvraag.