Wij helpen u graag!

Bel +31 (0) 20 657 5657 of maak een afspraak

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen
Stel een vraag Vraag uw maatwerkofferte aan

LIGGING: In Artemisio op slechts 300 meter van het strand, met bars en restaurants op loopafstand. Het hotel is gelegen in een prachtige, goed
onderhouden tuin. Na circa 30 minuten rijden bevindt u zich in de badplaats Edipsos en het zandstrand van Ellinika is op 18 kilometer afstand verwijderd van de accommodatie 

FACILITEITEN: De accommodatie biedt de mogelijkheid tot het gebruik van gratis Wi-Fi en gratis leenfietsen. Prachtige tuin met bomen, speeltuin voor kinderen en een barbecue.

KAMERS: Alle kamers zijn voorzien van licht interieur, A/C, Coco-mat matrassen en klamboes. Het balkon biedt een uitzicht op de bergen of op de Egeïsche zee. Sommige accommodaties hebben een eigen kookgelegenheid en een open haard.

GOED OM TE WETEN: Bij het ontbijt, lunch of diner kunt u genieten van de overheerlijke, zelfgemaakte Griekse specialiteiten.

Prijsinformatie

Op dit moment worden alle prijzen voor het nieuwe seizoen ingevoerd. Mocht u al een voorstel willen ontvangen kunt u natuurlijk altijd een aanvraag sturen naar ons.

Prijzen per persoon geldig voor seizoen 2019 (t/m 31/10/19)

Voor alle reizen naar Evia geldt:

U kunt gebruik maken van de lijndienst van Transavia, KLM en Aegean naar Athene. Het is ook mogelijk om vanuit Amsterdam, Eindhoven, Düsseldorf en Brussel naar Athene te vliegen. De vliegtickets zijn niet inbegrepen in de prijzen. Wij willen u heel het jaar door kunnen laten profiteren van de gunstigste tarieven in de markt op moment van boeken. U profiteert  volop van onze gunstige inkooptarieven en stoelbeschikbaarheid bij diverse luchtvaartmaatschappijen. Alle genoemde prijzen zijn per persoon per nacht (p.p.p.n.) of per persoon per week (p.p.p.w.) in de accommodatie van uw keuze, op basis van logies of logies & ontbijt.

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis op maat!

Prijzen voor deze accommodatie zijn op aanvraag.