Wij helpen u graag!

Bel 020-657 5657 of maak een afspraak.

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen
Stel een vraag Vraag uw maatwerkofferte aan

LIGGING: In het pittoreske dorpje Lefkantí, op de route van Chakída naar Erétria. Ongeveer 200 meter van het strand.

FACILITEITEN: Receptie, restaurant en lobbybar. Zwembad met kinderbad en pool bar. Lift en eigen parkeergelegenheid. Het strand beschikt over een café, restaurant en kleine supermarkt.

KAMERS: Het hotel heeft 33 appartementen waarvan 18 studio’s en 15 familieappartementen. Alle kamers zijn voorzien van privéfaciliteiten
zoals badkamer met bad en/of douche, airco, tv, balkon met zeezicht of landzicht. Alle kamers hebben kitchenette en grote koelkast.

GOED OM TE WETEN: De eigenaar en tevens kok maakt dagelijks speciale gerechten die tot de beste van Evia behoren.

Prijsinformatie

Voor alle reizen naar Evia geldt:

U kunt gebruik maken van de lijndienst van Transavia, KLM en Aegean naar Athene. Het is ook mogelijk om vanuit Amsterdam, Eindhoven, Düsseldorf en Brussel naar Athene te vliegen. De vliegtickets zijn niet inbegrepen in de prijzen. Wij willen u heel het jaar door kunnen laten profiteren van de gunstigste tarieven in de markt op moment van boeken. U profiteert  volop van onze gunstige inkooptarieven en stoelbeschikbaarheid bij diverse luchtvaartmaatschappijen. Alle genoemde prijzen zijn per persoon per nacht (p.p.p.n.) of per persoon per week (p.p.p.w.) in de accommodatie van uw keuze, op basis van logies of logies & ontbijt.

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis op maat!

Prijzen voor deze accommodatie zijn op aanvraag.