Wij helpen u graag!

Bel 020-657 5657 of maak een afspraak.

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen
Stel een vraag Vraag uw maatwerkofferte aan

LIGGING: Aan de noordoostelijke kust bij Agía Anna. Het hotel ligt direct aan een uitgestrekt strand dat van alle gemakken is voorzien. Achter het
strand is een groot zwembad, met daarnaast restaurants en bar. In de omgeving het dorp Agía Anna en eindeloze pijnboombossen.

FACILITEITEN: Het hotel biedt een uitgebreid programma voor volwassenen en kinderen, zoals beachparty’s, muziek, wijnproeverijen en andere gastronomische evenementen. Een eigen spa, kapper en schoonheidssalon. Gym met persoonlijke training, sportieve activiteiten en excursies.

KAMERS: In straatjes met elk een eigen buitendeur, zodanig gebouwd dat de grootst mogelijke privacy wordt gewaarborgd. Standaard tweepersoonskamers met zitje, dat kan worden omgebouwd tot een of twee extra bedden. Balkon of terras. Grote verscheidenheid in kamers, van suites tot accommodaties met meerdere kamers, sommige met privézwembad.

GOED OM TE WETEN: Vooral de kinderen krijgen veel aandacht in hun eigen club, zwembad, zee en excursies in de omgeving. Het hotel is aangesloten bij de Small Luxury Hotels of the World.

Prijsinformatie

Voor alle reizen naar Evia geldt:

U kunt gebruik maken van de lijndienst van Transavia, KLM en Aegean naar Athene. Het is ook mogelijk om vanuit Amsterdam, Eindhoven, Düsseldorf en Brussel naar Athene te vliegen. De vliegtickets zijn niet inbegrepen in de prijzen. Wij willen u heel het jaar door kunnen laten profiteren van de gunstigste tarieven in de markt op moment van boeken. U profiteert  volop van onze gunstige inkooptarieven en stoelbeschikbaarheid bij diverse luchtvaartmaatschappijen. Alle genoemde prijzen zijn per persoon per nacht (p.p.p.n.) of per persoon per week (p.p.p.w.) in de accommodatie van uw keuze, op basis van logies of logies & ontbijt.

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis op maat!

Prijzen voor deze accommodatie zijn op aanvraag.