Wij helpen u graag!

Bel 020-657 5657 of maak een afspraak.

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen

Als u een ‘verzamelaar’ van Griekse eilanden bent of wilt worden, heeft u vanuit centraal Evia de unieke kans om Skýros Σκύρος aan uw plakboek toe te voegen. De ferry naar deze vreemde eend in de bijt der Sporaden vertrekt vanuit het neo-klassieke Kými Κύμη en doet er ongeveer anderhalf uur over.

Skyros-stad is het mooiste hoofdstadje van alle Sporaden, met een roerige geschiedenis. Ook in de mythologie speelt Skyros een rol, bijvoorbeeld in de verhalen over Achilles. Skyros heeft faam verworven met zijn eigen paardenras, de Skyros-pony.

Witte huisjes, heerlijke stranden, een rijke historie: Skyros is misschien wel het best bewaarde eiland van het andere Griekenland. U kunt er heerlijk wandelen, luieren aan een van de mooie stranden, authentiek eten, een van de houtbewerkers bewonderen tijdens het uitoefenen van hun ambacht of genieten van een adembenemende zonsondergang. Weg van de massa, in alle Griekse rust. Wij weten er de leukste plekken om te overnachten! Vraagt u ons gerust om persoonlijk advies.