Wij helpen u graag!

Bel +31 (0) 20 657 5657 of maak een afspraak

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen
Stel een vraag Vraag uw maatwerkofferte aan

LIGGING: Nabij Míthymna (Mólyvos) ligt dit traditionele en kleinschalige hotel. Het hotel bevindt zich direct aan het strand met het heldere blauwe
zeewater. De schoorsteen is een opvallend kenmerk van het hotel, dat ooit een olijfoliefabriek was.

FACILITEITEN: Receptie en bar, restaurant en cafetaria. Gezellige poolbar, die ook in trek is bij de bevolking. Zwembad met ligstoelen en parasols.

KAMERS: Comfortabele kamers en studio’s. Elke kamer is voorzien van privéfaciliteiten, waaronder een bad met douche, toilet en airconditioning. De 12 studio’s zijn voorzien van een koelkast en een kitchenette.

GOED OM TE WETEN: Vroeger was in het gebouw een olijfoliefabriek gevestigd. Het originele werkgereedschap is tentoongesteld in de algemene ruimten. Het hotel heeft zijn traditionele karakter weten te behouden.

Prijsinformatie

Voor alle reizen naar de Noordelijke Egeïsche Eilanden geldt: 

U kunt gebruik maken van de charter van Transavia rechtstreeks naar Lesbos, Samos of Chios. De vliegtickets zijn niet inbegrepen in de prijzen. Wij willen u heel het jaar door kunnen laten profiteren van de gunstigste tarieven in de markt op moment van boeken. U profiteert  volop van onze gunstige inkooptarieven en stoelbeschikbaarheid bij diverse luchtvaartmaatschappijen. Alle genoemde prijzen zijn per persoon per nacht (p.p.p.n.) of per persoon per week (p.p.p.w.) in het hotel van uw keuze, op basis van logies of logies & ontbijt.

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis op maat!

Prijzen voor deze accommodatie zijn op aanvraag.