Wij helpen u graag!

Bel +31 (0) 20 657 5657 of maak een afspraak

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen
Stel een vraag Vraag uw maatwerkofferte aan

Ligging; Direct aan zee in Karavostási aan de baai van Limeni, drie kilometer ten noorden van Areopoli.

Faciliteiten; Royale ontvangstruimte en lounge. Ontbijtruimte met groot terras en aansluitend tuin. Alles in dit in lokale stijl gebouwde hotel is bijzonder verzorgd en getuigt van zeer goede smaak. Het hotel beschikt over een ruim terras met zwembad.

Accommodatie; Alle kamers zijn verschillend, in traditionele stijl ingericht met airconditioning, badkamer met douche/bad, toilet en balkon of terras.

Goed om te weten; Diverse taverna’s op loopafstand. De zee wordt bereikt aan het einde van de fraaie tuin via een vlonder over de rotsen. In de zomermaanden richt men een klein strandje met enige strandstoelen en parasols.

Prijsinformatie

Op dit moment worden alle prijzen voor het nieuwe seizoen ingevoerd. Mocht u al een voorstel willen ontvangen kunt u natuurlijk altijd een aanvraag sturen naar ons.

Prijzen per persoon geldig voor seizoen 2019 (t/m 31/10/19)

Voor alle reizen naar Peloponnesos geldt:

U kunt gebruik maken van de lijndienst van Transavia of KLM naar Athene of wekelijks per charter van Transavia rechtstreeks naar Kalamata op (ma/za). De vliegtickets zijn niet inbegrepen in de prijzen. Wij willen u heel het jaar door kunnen laten profiteren van de gunstigste tarieven in de markt op moment van boeken. U profiteert  volop van onze gunstige inkooptarieven en stoelbeschikbaarheid bij diverse luchtvaartmaatschappijen. Alle genoemde prijzen zijn per persoon per nacht (p.p.p.n.) of per persoon per week (p.p.p.w.) in de accommodatie van uw keuze, op basis van logies of logies & ontbijt.

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis op maat!

Prijzen voor deze accommodatie zijn op aanvraag.