Wij helpen u graag!

Bel +31 (0) 20 657 5657 of maak een afspraak

Stel een vraag Vraag uw maatwerkofferte aan

Ligging; In Vouliagmeni op loopafstand van de zee in een rustige straat net achter de doorgaande boulevard met het uitgebreide nachtleven van de Apollo Kust. 5 kilometer van het winkelcentrum van Glyfada en de Glyfada Golf course.

Faciliteiten; Centraal restaurant Nilaya voor ontbijt, lunch en diner. Het vormt een geheel met de pool lounge bar aan het zwemad. Een tweede restaurant is Café Tabac met daarbij de J-Lounge. De lounges bepalen de aangename sfeer van het hotel.

Accommodatie; Alle kamers bieden uitzicht over de Baai van Vouliagmeni. Marmeren badkamer. Satelliet- en betaal-tv, cd/dvd-speler, telefoon met 'eigen' nummer, internetaansluiting en op verzoek fax en computer.

Goed om te weten; Zeer veel zorg is besteed aan de inrichting.

Prijsinformatie

Op dit moment worden alle prijzen voor het nieuwe seizoen ingevoerd. Mocht u al een voorstel willen ontvangen kunt u natuurlijk altijd een aanvraag sturen naar ons.

Prijzen per persoon geldig voor seizoen 2019 (t/m 31/10/19)

Voor alle reizen naar de Apollokust geldt:

U kunt gebruik maken van de lijndienst van Transavia, KLM en Aegean naar Athene. Het is mogelijk om vanuit Amsterdam, Eindhoven, Düsseldorf en Brussel naar Athene te vliegen. De vliegtickets zijn niet inbegrepen in de prijzen. Wij willen u heel het jaar door kunnen laten profiteren van de gunstigste tarieven in de markt op moment van boeken. U profiteert volop van onze gunstige inkooptarieven en stoelbeschikbaarheid bij diverse luchtvaartmaatschappijen. Alle genoemde prijzen zijn per persoon per nacht (p.p.p.n.) of per persoon per week (p.p.p.w.) in de accommodatie van uw keuze, op basis van logies of logies & ontbijt.

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis op maat!

Prijzen voor deze accommodatie zijn op aanvraag.