Wij helpen u graag!

Bel +31 (0) 20 657 5657 of maak een afspraak

Wat gaat u beleven?

De Peloponnesos is een groot openluchtmuseum. Deze boetiekcruise combineert de hoogtepunten van het prachtige schiereiland met werelderfgoed-locaties Olympia en Delphi. En dat alles op een van de meest stijlvolle motorjachten in ons cruise-aanbod: de M/S Galileo.

Dit is dé romantische en boeiende cruise voor reizigers die in acht zeer afwisselende dagen de Peloponnesos vanaf het water willen ontdekken, met een bezoek aan Olympia en Delphi als toegift. Naast de geweldige werelderfgoed-locaties die u tijdens deze reis kunt bezoeken, proeft u ook de heerlijke ongerepte natuur van Peloponnesos en ervaart u charmante kustplaatsjes als Monemvassia (gebouwd op een rots), mondain Nafplion en authentiek Gythion. De natuur van de Mani is ongerept en weids.


Vanaf € 1090 p.p.

Inbegrepen:
Vraag uw maatwerkofferte aan

Van dag tot dag

Dag 1
Vliegreis Amsterdam - Athene  
Dag 1.1
Transfer naar de jachthaven Marina Zea (Athene)
Dag 1.2
Varen naar Palaia Epidaurus
Dag 2
Varen naar Nafplion
Dag 3
Varen naar Monemvasia
Dag 4
Varen naar Gythion
Dag 5
Varen naar Pylos
Dag 6
Varen naar Katakolo
Dag 7
Varen naar Itea
Dag 8
Varen naar Athene
Dag 8.1
Transfer naar luchthaven Athene
Dag 8.2
Vliegreis Athene - Amsterdam

Het jacht

De Galileo (51 meter) is klassiek motorzeiljacht met stalen romp, dat in 2007 een ingrijpende facelift onderging en in 2016 is gerenoveerd. Het heeft een smaakvol interieur en ademt luxe en charme. Op het hoofddek bereikt u via de lounge annex bar het sfeervolle restaurant, dat is ingericht met veel hout en leer. Populair bij passagiers is het open dek met bar, waar u al dan niet in de schaduw kunt genieten op de ligbedden en in de jacuzzi.

Prijsinformatie
  • Laagseizoen - vanaf € 1090 p.p.
  • Middenseizoen - vanaf € 1090 p.p.
  • Hoogseizoen - vanaf € 1090 p.p.

Inbegrepen in de prijs
- Hut naar keuze
- Buffetontbijt en lunch of diner
- Koffie, thee, mineraalwater
- Snorkel- en visuitrusting indien voorradig

Niet inbegrepen in de prijs
- Vluchten en/of transfers
- Havengelden ca. € 270 per persoon
- Excursies
- Drankjes, versnaperingen buiten maaltijden
- Persoonlijke uitgaven
- Reserveringskosten: € 35,-
- Bijdrage aan calamiteitenfonds: € 2,50

Bijzonderheden
- In verband met uw veiligheid is de kapitein verplicht de vaarroute en de vaartijden te veranderen als de weersomstandigheden en/of drukte in de bestemmingshaven hem daar aanleiding toe geven.


Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis op maat!

De accommodatie aan boord

Alle 26 buitenhutten hebben grote ramen of patrijspoorten. Ze bevinden zich op het bovendek of op het benedendek en zijn smaakvol ingericht met een dubbel bed of aparte bedden. Airco, voldoende bergruimte, radio, muziek en telefoon. Badkamer met douche en toilet. De hutten aan het bovendek hebben ruimte voor een derde bed.

Rondreis mei 2018 – 2 personen

Van 6 tot en met 15 mei maakten we een door u georganiseerde reis door een deel van het vasteland van Griekenland. De door Polyplan Reizen gereserveerde accommodaties waren uitstekend. De één wat mooier dan de andere, maar gemiddeld prima, met vriendelijke gastvrouwen en –heren. Een uitschieter in positieve zin is Guesthouse Papaevangelou in Megalo Papingo. Wat een fraai origineel gebouw en een prachtige omgeving met de vele kleine dorpjes. De eigenaar, George Papaevangelou, heeft ons ruim geïnformeerd over de mogelijkheden, waarvan we dankbaar gebruik hebben gemaakt. Hotel Titania in Athene lag mooi centraal en op loopafstand van de bezienswaardigheden. De kamer die wij hadden lag aan de binnenplaats. De ventilatoren die zich daar bevonden veroorzaakten veel herrie, waardoor we de ramen ’s nachts moesten sluiten. Jammer. Het klooster Ossios Loucas hebben we niet kunnen vinden aan de hand van uw beschrijving, maar we hebben voor onze opvolgers de reisbeschrijving van Papingo naar Preveza aangepast. Al met al hebben we een prachtige reis gehad door een zeer fraai landschap met veel bezienswaardigheden. Polyplan Reizen verdient een compliment voor de wijze waarop de trip is voorbereid. Alles klopte perfect. Mogelijk zullen we nog eens Griekenland bezoeken, bijvoorbeeld Peloponnesos.

Hartelijke groeten en veel succes met uw reisorganisatie!
M. Eijsink

Uw ideale reis

Deze cruise kunt u goed combineren. Wij adviseren u graag voor een reis op maat!

Bel ons voor advies op maat