Wij helpen u graag!

Bel +31 (0) 20 657 5657 of maak een afspraak

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen
Stel een vraag Vraag uw maatwerkofferte aan

LIGGING: Op slechts 200 meter van het beroemde en het historische haventje van Ydra, vanwaar u met watertaxi’s excursies kunt ondernemen
naar omliggende plaatsjes, eilanden en stranden. Cafés, restaurants en bars liggen allemaal op korte loopafstand. Rustig gelegen met veel privacy door de hoge muren rondom.

FACILITEITEN: Deze traditionele accommodatie is in 2013 prachtig gerestaureerd met behoudt van het oorspronkelijke karakter. Er zijn binnenplaatsen, een tuin, ontbijtruimte en een bar met een prachtige veranda met een mooi uitzicht over de haven.

KAMERS: Vijf suites en twee tweepersoonskamers, ingericht met het authentieke en unieke karakter van Ydra. Eenvoudige maar sfeervolle kamers met airco en badkamer met bad of douche.

GOED OM TE WETEN: Dit hotel is aangesloten bij de Greek Historic Hotels.

Prijsinformatie

Op dit moment worden alle prijzen voor het nieuwe seizoen ingevoerd. Mocht u al een voorstel willen ontvangen kunt u natuurlijk altijd een aanvraag sturen naar ons.

Prijzen per persoon geldig voor seizoen 2019 (t/m 31/10/19)

Voor alle reizen naar Argo-Saronische eilanden geldt:

U kunt gebruik maken van de lijndienst van Transavia, KLM en Aegean naar Athene. Het is ook mogelijk om vanuit Amsterdam, Eindhoven, Dusseldorf en Brussel naar Athene te vliegen. Vervolgens neemt u de ferry vanuit Piraeus naar de Argo-Saronische Eilanden. De vliegtickets zijn niet inbegrepen in de prijzen. Wij willen u heel het jaar door kunnen laten profiteren van de gunstigste tarieven in de markt op moment van boeken. U profiteert  volop van onze gunstige inkooptarieven en stoelbeschikbaarheid bij diverse luchtvaartmaatschappijen. Alle genoemde prijzen zijn per persoon per nacht (p.p.p.n.) of per persoon per week (p.p.p.w.) in het hotel van uw keuze.

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis op maat!

Prijzen voor deze accommodatie zijn op aanvraag.