Wij helpen u graag!

Bel +31 (0) 20 657 5657 of maak een afspraak

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen
Stel een vraag Vraag uw maatwerkofferte aan

LIGGING: Discreet gelegen in een van de meest pittoreske straatjes van het eiland Hydra op slechts 200 meter van de haven, en is ingericht als een authentiek herenhuis.

FACILITEITEN: Het zeer authentieke ingerichte hotel is voorzien van moderne faciliteiten. Verder heeft het hotel een pittoreske tuin met terras. De receptie, bar en lounge is ingericht met traditionele en antieke meubels. De eetzaal bevindt zich op de begane grond en wordt een uitstekend ontbijt geserveerd met lokale producten. Verder heeft het hotel een spa en fitnessruimte.

KAMERS: De traditioneel en elegant ingerichte kamers zijn voorzien van¬†moderne faciliteiten waaronder; minibar, LCD ‚Äď TV en badkamer.

GOED OM TE WETEN: Heerlijk hotel voor een verblijf van 2 tot 4 nachten. Dit hotel gebruiken wij vaak tijdens onze eilandenreizen.

Prijsinformatie

Op dit moment worden alle prijzen voor het nieuwe seizoen ingevoerd. Mocht u al een voorstel willen ontvangen kunt u natuurlijk altijd een aanvraag sturen naar ons.

Prijzen per persoon geldig voor seizoen 2019 (t/m 31/10/19)

Voor alle reizen naar Argo-Saronische eilanden geldt:

U kunt gebruik maken van de lijndienst van Transavia, KLM en Aegean naar Athene. Het is ook mogelijk om vanuit Amsterdam, Eindhoven, Dusseldorf en Brussel naar Athene te vliegen. Vervolgens neemt u de ferry vanuit Piraeus naar de Argo-Saronische Eilanden. De vliegtickets zijn niet inbegrepen in de prijzen. Wij willen u heel het jaar door kunnen laten profiteren van de gunstigste tarieven in de markt op moment van boeken. U profiteert  volop van onze gunstige inkooptarieven en stoelbeschikbaarheid bij diverse luchtvaartmaatschappijen. Alle genoemde prijzen zijn per persoon per nacht (p.p.p.n.) of per persoon per week (p.p.p.w.) in het hotel van uw keuze.

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis op maat!

Prijzen voor deze accommodatie zijn op aanvraag.