Wij helpen u graag!

Bel +31 (0) 20 657 5657 of maak een afspraak

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen
Stel een vraag Vraag uw maatwerkofferte aan

Ligging; In het dorpje Dilofo middenin Zagoria, op 31 kilometer van Ioannina en 1,4 kilometer van de doorgaande weg. Op wandelafstand van de beroemde stenen hoogbruggen in de regio.

Faciliteiten; Het hotel is gevestigd in herenhuizen uit 1633. De begane grond met aansluitend terras is ingericht voor het heerlijke ontbijt en voor de avond om uit te rusten bij het haardvuur. U kunt er genieten van een variatie verse streekgerechten.

Accommodatie; 10 kamers, waarvan een suite, alle ingericht in de lokale stijl en voorzien van badkamer met douche en toilet. Enkele kamers met een openhaard.

Goed om te weten; Verassend is de eerste indruk van Dilofo. Na de auto te hebben geparkeerd moet u een klein stukje lopen en komt u ineens in vorige eeuwen terecht: een plein met aan de overkant een schilderachtige taverne.

Prijsinformatie

Op dit moment worden alle prijzen voor het nieuwe seizoen ingevoerd. Mocht u al een voorstel willen ontvangen kunt u natuurlijk altijd een aanvraag sturen naar ons.

Prijzen per persoon geldig voor seizoen 2019 (t/m 31/10/19)

Voor alle reizen naar Epirus geldt:

U kunt gebruik maken van de wekelijkse charter van Transavia rechtstreeks naar Preveza op dinsdag en zaterdag. De vliegtickets zijn niet inbegrepen in de prijzen. Wij willen u heel het jaar door kunnen laten profiteren van de gunstigste tarieven in de markt op moment van boeken. U profiteert  volop van onze gunstige inkooptarieven en stoelbeschikbaarheid bij diverse luchtvaartmaatschappijen. Alle genoemde prijzen zijn per persoon per nacht (p.p.p.n.) of per persoon per week (p.p.p.w.) in de accommodatie van uw keuze, op basis van logies of logies & ontbijt. 

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis op maat!

Prijzen voor deze accommodatie zijn op aanvraag.