Wij helpen u graag!

Bel 020-657 5657 of maak een afspraak.

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen

HIER KUNT U ALLE KANTEN OP

De Peloponnesos heeft alles in zich voor een onvergetelijke reis. U kunt vliegen op Athene of Kalamata, en vandaaruit deze unieke regio ontdekken. Rondreizen, pleisteren, een combinatie maken met een eiland of een city-trip, alles is mogelijk. Met Polyplan kunt u hier letterlijk alle kanten op, wij stellen graag een prachtige reis op maat voor u samen.

Neem contact met ons op

LAAT U INSPIREREN

Op basis van onze eigen ervaringen en uitgebreide kennis van Griekenland en feedback van onze klanten, hebben wij een aantal veelzijdige reizen samengesteld waarin de Peloponnesos centraal staat. Deze kunt u direct boeken, aanpassen aan uw eigen wensen of combineren met bijvoorbeeld eilandhoppen, zeilen of golfen.

AUTHENTIEK GRIEKENLAND

Op de Peloponnesos is het ultiem Grieks toeven. De mensen zijn er gastvrij. Het landschap is weids; soms ruig, dan weer groen en lieflijk. Of uw hart nu uitgaat naar cultuur, geschiedenis, natuur of als u liever wilt ontspannen met strand en wellness: hier kan het allemaal. Wij weten zeker dat u uw hart verliest aan het andere Griekenland.

Lees meer over deze regio

Boetiekhotels met uitzicht over zee, authentieke xenonas in de bergen of een heerlijke villa: ook in de accommodatiekeuze kunt u alle kanten op. Voor elke wens en elk budget weten wij de leukste opties, wij adviseren u graag.

Bekijk ons accommodaties Peloponnesos

Uw reis op maat? Bel of vraag een offerte aan