Wij helpen u graag!

Bel 020-657 5657 of maak een afspraak.

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen

Uw ideale reis

Uw persoonlijke reis uitstippelen, weg van de massa, naar het andere Griekenland: dat is het specialisme van Polyplan Reizen. Vertel ons hoe uw ideale reis eruitziet. Een week zeilen en aansluitend pleisteren op een zonovergoten eiland? Een citytrip Athene met een rondreis Peloponnesos of eilandhoppen? Elke combinatie kunnen wij voor u maken, binnen de grenzen van uw budget. Wij adviseren u graag en regelen alles voor u tot in de puntjes.

Maatwerk van Polyplan

Onze jarenlange ervaring én onze Griekse roots komen samen in de meest bijzondere reizen. Ervaar zorgeloos het andere Griekenland met Polyplan. Met onze gedetailleerde reisomschrijving, inclusief insider tips, kunt u in uw tempo genieten van de mooiste natuur, cultuur, stranden, excursies en accommodaties. Vanaf het eerste contact met ons team tot uw thuiskomst zijn wij altijd stand-by en denken wij mee, voor een onvergetelijke reiservaring.

Voor u uitgelicht

Regelmatig hebben wij bijzondere acties en komen wij met nieuwe ideeën voor uw reisinspiratie. Maak een keuze uit onze actuele selectie. Natuurlijk geven wij ook graag persoonlijk advies, met unieke insider tips.

Reisaanbod vakantie Griekenland

Van eilandhoppen in stijl tot een speciale familiereis: uw wens is ons vertrekpunt. Maak kennis met ons reisaanbod. Staat uw reisidee er niet tussen, geen probleem. Wij kunnen elke droomreis naar het land van de goden werkelijkheid laten worden.

 • Autorondreizen

  In alle vrijheid het andere Griekenland verkennen? Dat kan met een van onze bijzondere samengestelde reizen per huurauto. Een van de paradepaardjes van Polyplan.

  Lees meer
 • Eilandhoppen in stijl

  Maak een bijzondere rondreis langs de mooiste eilandengroepen van Griekenland. Eilandhoppen, maar dan op uw manier.

  Lees meer
 • Citytrips

  De grande dame Athene, waar oud en nieuw samensmelten, of bruisend Thessaloniki. Ontdek de unieke sfeer van de Griekse steden.

  Lees meer
 • Zeilen in Griekenland

  Actief zeilen of ontspannen genieten? Bareboat, flottielje of meezeilen: voor elke zeiler hebben wij een passende boot.

  Lees meer
 • Cruises in Griekenland

  Ervaar de exclusieve luxe van een groot cruiseschip, maar dan op een intiem kleinschalig luxe jacht van onze boetiekcruises.

  Lees meer
 • Themareizen

  Voor wie de Griekse cultuur en geschiedenis wil proeven, of wil genieten van de culinaire schatten. Een huwelijksreis wil maken of een bruiloft vieren onder de Griekse zon: voor elke wens hebben wij een passend idee.

  Lees meer
 • Groepsreizen

  Reizen voor families of voor jaarclubs, maatwerk voor scholen en universiteiten: wij stellen een compleet programma samen voor uw gezelschap.

  Lees meer
 • Incentives

  Haal het maximale uit uw team of versterk uw klantrelatie, tijdens een verrassende incentivereis in een onvergetelijke setting.

  Lees meer

Uw volgende reisbestemming Griekenland?

Is uw volgende reisbestemming Griekenland? Polyplan zorgt ervoor dat u uw hart verliest aan het land waar onze roots liggen. Van adembenemende vergezichten en paradijselijke stranden op ongerepte eilanden tot cultuurhistorische schatten met een verhaal en grote Griekse namen uit mythologie en geschiedenis: er valt zoveel te ontdekken, te beleven en vooral te genieten.

Wij laten u graag kennismaken met de mooiste gebieden en eilanden. Op de Polyplan-manier.

Verblijven in stijl

Wij maken uw reis compleet met overnachtingen die uw Griekenlandervaring nog specialer maken. In een prachtige villa, luxe vijfsterrenhotel, authentieke xenonas, sfeervol boetiekhotel of exclusief familieresort. Of gaat uw voorkeur uit naar een combinatie van verschillende accommodaties? Hoe divers onze accommodaties ook zijn, ze hebben gemeen dat ze uitblinken in charme, ligging en gastvrijheid (en dat u er hoogstwaarschijnlijk niet meer weg wilt…)

Meer inspiratie voor uw verblijf

De meest bijzondere huwelijksreis locaties

Geniet samen van stijlvolle familie-accommodaties

Kom tot rust in de mooiste resorts

Polyplan laat u graag kennismaken met het andere Griekenland!

REIZEN NAAR GRIEKENLAND? BEL OF VRAAG EEN OFFERTE AAN