Wij helpen u graag!

Bel +31 (0) 20 657 5657 of maak een afspraak

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen

HIER KUNT U ALLE KANTEN OP

De Peloponnesos heeft alles in zich voor een onvergetelijke reis. U kunt vliegen op Athene of Kalamata, en vandaaruit deze unieke regio ontdekken. Rondreizen, pleisteren, een combinatie maken met een eiland of een city-trip, alles is mogelijk. Met Polyplan kunt u hier letterlijk alle kanten op, wij stellen graag een prachtige reis op maat voor u samen.

Neem contact met ons op

LAAT U INSPIREREN

De Peloponnesos heeft alles in zich voor een onvergetelijke reis. U kunt vliegen op Athene of Kalamata en vandaaruit deze unieke regio ontdekken. Rondreizen, pleisteren, een combinatie maken met een eiland of een city-trip, alles is mogelijk.

Op de Peloponnesos is het ultiem Grieks toeven. De mensen zijn er gastvrij. Het landschap is weids; soms ruig, dan weer groen en lieflijk. Of uw hart nu uitgaat naar cultuur, geschiedenis, natuur of als u liever wilt ontspannen met strand en wellness: hier kan het allemaal. Wij weten zeker dat u uw hart verliest aan het andere Griekenland

Lees meer over deze regio

Heerlijke accommodaties

Boetiekhotels met uitzicht over zee, authentieke xenonas in de bergen of een heerlijke villa: ook in de accommodatiekeuze kunt u alle kanten op. Voor elke wens en elk budget weten wij de leukste opties, wij adviseren u graag.

Bekijk ons accommodaties Peloponnesos

Komt tot rust in de mooiste resorts van de Peloponnesos

Geniet van de Griekse gastvrijheid in onze traditionele hotels

Geniet in een van onze boetiek hotels

Uw reis op maat? Bel of vraag een offerte aan