Op weinig plekken in de wereld zijn de omstandigheden voor zeilen zo ideaal als in Griekenland. De Ionische eilanden, de Sporaden, de Dodekanesos, de Cycladen, de Argo-Saronische eilanden: ze zijn beroemd in de zeilwereld. Ga maar na: gemiddeld rond de 12 zonuren op een zomerdag, in combinatie met een doorgaans goede wind, duizenden eilandjes, strandjes en baaien voor beschutting, kristalhelder zeewater, zwoele nachten en een schitterend mooie ambiance. Bovendien zijn de aantrekkelijkste archipels en kustgebieden volledig op zeilen ingericht, met schilderachtige haventjes en een hoog serviceniveau. De Grieken bezeilen de zeeën al duizenden jaren en begrijpen uw wensen beter dan wie dan ook. Het zit in hun genen.

Polyplan biedt het meest uitgebreide en gevarieerde zeilprogramma. Als u ervaring genoeg hebt en alleen het jacht wilt huren, kunt u kiezen uit bare boat sailing. Als u graag actief wilt zijn, maar het wel lekker vindt als de verantwoordelijkheid bij een professionele schipper ligt, kunt u kiezen voor meezeilen. Als u het leuk vindt met anderen op te trekken en ervaringen te delen, is flottielje misschien iets voor u.

Polyplan werkt uitsluitend met gerenommeerde verhuurders die eersteklas materiaal en service bieden. Wij zijn zelf ook zeilers en weten dus hoe de wind erbij staat. Bovendien zijn wij als geen ander in staat om van uw zeilvakantie een compleet maatwerkarrangement te maken, met alle mogelijke combinaties denkbaar. Wat bijvoorbeeld te denken van golfen en zeilen in één reis? Of een citytrip Athene en aansluitend varend naar de Argo-Saronische eilanden? U zegt het maar.

Voor het zeilen product hebben wij een aparte website ontwikkeld waar u gedetailleerde informatie kunt vinden.

Ga naar; www.zeileningriekenland.nl voor meer informatie